Nettstedsikon RejsRejsRejs

Fotballreiseblogg som fascinerer

Sør-Amerika - fotball, atmosfære - reise

Fotballreiseblogg som fascinerer skrevet av Jens Skovgaard Andersen

Livetsomgroundhopper.dk - Månedens fotballreiseblogg

På bloggsiden lifetsomgroundhopper.dk du kan følge Nicolai Bryde Nielsen, som er mer enn bare fornøyd med fotball, og som liker å reise til fjerne land for å oppleve rush av verdens mest populære sport.

Nicolai Bryde er en livslang fotballfanatiker, og lidenskapen hans har ført ham til over 1000 kamper på over 200 forskjellige stadioner. Han er det som på engelsk kalles 'groundhopper', og han er uten tvil en av de mest reiste groundhopperne i dette landet.

Det er en fotballreiseblogg som gir ekte, levende og fascinerende beskrivelser av opplevelsene Nicolai Bryde går gjennom når han følger drømmen og lidenskapen for fotball. En av de siste innleggene forteller empatisk om utfordringene ved å måtte opptre på veien i havnedistriktet Boca i Buenos Aires, og det er vanskelig å ikke bli sugd inn i den intense atmosfæren som omgir både fotball og livet som sådan i Argentina.

Følg selv her

Les innlegget her og sjekk også ut Livetsomgroundhoppers Facebook-side, hvor du kan følge hvor Nicolai Bryde Nielsen er i kamp fra dag til dag; det blir veldig mange på ett år.

Som en ivrig fotballtilskuer i inn- og utland selv, anbefaler jeg tydelig at du følger denne fotballreisebloggen "Livetsomgroundhopper". Det er rikelig med god inspirasjon å hente for deg som også har falt for 'det vakre spillet'.

Gå ut av mobilversjonen