RejsRejsRejs » Rejsemål » Europa » Danmark » Luksushoteller i København: Her er de 10 bedste, du skal opleve
Danmark

Luksushoteller i København: Her er de 10 bedste, du skal opleve

Sankt petri hotel luksus-hotel københavn danmark rejser
Vi har samlet de bedste luksushoteller i København her.
Skodsborg banner Tropical islands Berlin princess cruises banner

Luksushoteller i København: Her er de 10 bedste, du skal opleve, når du skal på hotel i København er skrevet af Anna Christensen.

Hotel Sander

Nyd de bedste luksushoteller i København

København er hjemsted for nogle af verdens bedste restauranter, og verdenskendt for design og mode. Det er derfor heller ingen overraskelse, at hovedstaden også byder på et væld af skønne luksushoteller.

Nogle tager dig en tur til Bali, andre byder på underspillet luksus og minimalistisk design i historiske bygninger. Eller hvad med at nyde udsigten udover København fra en rooftop-pool ?

Luksushoteller i København kan nemlig lidt af hvert.

Fælles for dem alle er, at de giver dig en eksklusiv oplevelse af selvforkælelse og luksus, mens du nyder Danmarks hovedstad.

Vi har tidligere både guidet til de bedste badehoteller og de bedste spa-hoteller i Danmark, og i denne guide har vi har samlet 10 af de bedste luksushoteller i København:

Hotel Skt Petri - luksushotel København

Hotel Skt. Petri – hjemlig luksus midt i København

I gamle dage lå den berømte butik Daells Varehus på adressen, og nu ligger der det luksuriøse Hotel Skt. Petri.

Hotellet ligger lige midt i det gamle København, få minutters gang fra Strøget og Nørreport Station. Bag hotellets døre åbner der sig en lille oase af ro og afslapning, som skaber rammerne for et perfekt ophold i den pulserende by.

Ordene ‘afslappet luksus’ virker til at være synonymt med Hotel Skt. Petri – og med god grund: Det venlige personale er nemlig med til at skabe den perfekte ramme for en personlig hoteloplevelse i lækre omgivelser. Det føles lidt som at træde ind i en hule af både hygge og moderne luksus. De to ting lyder umiddelbart ikke som om, de går hånd i hånd, men på Hotel Skt. Petri fungerer det.

Hotellet er indrettet i mørke farver og bløde materialer, der giver værelserne et glamourøst udtryk. Hotellet har også sin egen private gårdhave, hvor du kan nyde noget at drikke, eller en bid mad i hyggelige omgivelser.

Hotel: Hotel Skt. Petri
Adresse: Krystalgade 22, 1172 København
Faciliteter: Restaurant, gratis parkering, fitnesscenter, døgnåben reception

Se flere billeder og book en overnatning på hotellet her:

Banner rejsekonkurrence
Book her knap
find et godt tilbud banner 2023
Luksushoteller københavn manon les suites danmark rejser

Manon Les Suites – luksushotel i København med spa

Hvis du drømmer om en ferie på Bali, men ikke har muligheden for at tage turen til den indonesiske ø, kan du heldigvis få en smagsprøve på Bali midt i København.

På det Instagram-venlige 5-stjernede hotel Manon Les Suites får man lidt en oplevelse af at træde ind i et anden verden. Hotellets ikoniske junglepool leder tankerne hen på varmere himmelstrøg, og man føler straks, man er i et tropisk paradis.

Alle hotellets 87 værelser er også indrettet i balinesisk stil, og det føles faktisk som at træde ind på et boheme luksushotel i Sydøstasien. Hotellet ligger super centralt i København, lige ved søerne og Rådhuspladsen, så hvis du kan løsrive dig fra tropiske drinks og afslapning ved poolen, er du også tæt på mange af de største attraktioner i København.

Hotel: Manon Les Suites
Adresse: Gyldenløvesgade 19, 1600 København V
Faciliteter: Indendørs pool, spa- og wellnesscenter, fitnesscenter, restaurant

Se flere billeder og book en overnatning på hotellet her:

Book her knap

                                                                 

Vidste du: Her er de 7 byer i Europa med flest solskinstimer!

7: Nice i Frankrig – 342 timer/måned
6: Valencia i Spanien – 343 timer/måned
Få nummer 1-5 med det samme ved at skrive dig op til nyhedsbrevet, og kig i velkomstmailen:

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

                                                                 

Villa CPH - luksushoteller København

Villa Copenhagen – lækkert hotel med rooftop-pool

Inde bag dørene på den iøjnefaldende og ikoniske gamle postgård fra 1912 gemmer der sig et luksushotel, der uden tvivl er et besøg værd. På Villa Copenhagen, der ligger lige ved Tivoli, smelter fortid, nutid og fremtid sammen i en gennemtænkt smeltedigel, hvor æstetik, luksus og bæredygtighed går op i en højere enhed.

De 390 nyistandsatte værelser er alle indrettet med respekt for den oprindelige arkitektur, og formår at skabe et flot samspil mellem kompromisløst håndværk og komfort. På toppen af det restaurerede postkontor finder du hotellets lille wellness-oase og pool, hvorfra du har udsigt ud over Københavns kendte vartegn.

Poolen er bæredygtigt opvarmet med overskudsvarme fra hotellet, og det med bæredygtighed er faktisk et gennemgående tema på dette luksushotel i København. Luksushotellet kalder det selv “Conscious Luxury”, som handler om at nyde alt det bedste, livet har at tilbyde, samtidig med at man tager ansvar for sine handlinger og aftryk på planeten.

Så hvis du er til bæredygtig luksus, udendørs pool med udsigt over København og ikonisk arkitektur, skal du tage en overnatning på Villa Copenhagen.

Hotel: Villa Copenhagen
Adresse: Tietgensgade 35, 1577 København
Faciliteter: Rooftop-pool, fitnesscenter, restaurant, fabelagtig morgenmad

Se flere billeder og book en overnatning på hotellet her:

Book her knap
Hotel Sanders - hotel København

Hotel Sanders

I hjertet af København, hvor de brostensbelagte gader møder det pulserende byliv, finder du en skjult perle med dansk charme og eksklusivitet – Hotel Sanders. Dette ikoniske boutiquehotel er ikke bare et sted at hvile sig – det er en oplevelse i sig selv.

Hotel Sanders er indbegrebet af skandinavisk design, hvor æstetik og komfort smelter sammen på smukkeste vis. Her formår man til fulde at kombinere det nutidige med det nostalgiske på en måde, der bare fungerer.

Hotellet har også mestret til perfektion at skabe hyggelige oaser, der indbyder til afslapning. Det kommer især til udtryk på deres kendte tagterrasse, og i deres hyggelige gårdhave, der fungerer lidt ligesom en jungle i byen.

Hotellets beliggenhed er også perfekt for at opleve det gamle København. Hotel Sanders ligger lige ved Nyhavn og Kongens Nytorv, og få minutters gang fra nogle af Københavns største seværdigheder. Uanset om du er interesseret i kultur, shopping eller bare vil nyde den livlige atmosfære i København, er alt inden for rækkevidde.

Hotel: Hotel Sanders
Adresse: Tordenskjoldsgade 15, 1055 København
Faciliteter: Restaurant, fabelagtig morgenmad, hyggelig gårdhave, gratis wi-fi

Se flere billeder og book en overnatning på hotellet her:

rejsebureau grafik marts 2014
Book her knap
Otillia luksushotel Carlsbergbyen

Hotel Otillia – rå luksus i Carlsberg-byen

Carlsberg-byen med det ikoniske bryggeri og elefantporten er blevet et af de mest hippe kvarterer i København. Her på det ydre Vesterbro, midt i mellem historiske bygninger og moderne luksus, finder du Hotel Otillia. De to klassiske Carlsberg-bygninger danner rammen om et moderne luksushotel, og værelsesstilen rummer både historiske detaljer og et råt arkitektonisk design.

Hele hotellet har et gennemgående industrielt og råt look, der giver en helt unik stemning. Men selvom indretningen er minimalistisk, er der øje for detaljer og komfort. Det gennemgående ord for hotellet er nytænkende, som de smukt formår at binder op på bygningernes historie.

Hotellet har også en lækker restaurant på taget med 360 graders udsigt ud over Carlsberg Byen. Det er også her, du nyder din morgenmad efter en dejlig nat i en af de eksklusive værelser. På toppen af hotellet finder du også en rooftop-bar, hvor du kan nyde en forfriskning til den smukke udsigt.

Nedenunder finder du hotellets anden bar – for selvfølgelig er der flere barer, når man holder til i Carlsbergs gamle bygninger.

I de gamle bryggeri-bygninger er du omgivet af siloer og industrielle elementer, som er en hyldest til stedets fortid. Der er naturligvis øl, men også hotellets speciale: Gin. De har gin fra hele verden, så hvis det er din favoritdrink, ved du, hvor du skal ende aftenen.

Hotel: Hotel Otillia
Adresse: Bryggernes Plads 7, 1799 København
Faciliteter: Restaurant, motionsfaciliteter, døgnåben reception, bar

Se flere billeder og book en overnatning på hotellet her

                                                                 

Vidste du: Her er redaktør Annas 7 oversete favorit-øer i Thailand!

7: Koh Mai Thon syd for Phuket
6:  Koh Lao Lading ved Krabi
Få nummer 1-5 med det samme ved at skrive dig op til nyhedsbrevet, og kig i velkomstmailen:

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

                                                                 

Book her knap
Nimb

Nimb Hotel – klassisk luksushotel ved Tivoli

Hvis du gerne vil prøve toppen af luksushoteller i København er Nimb Hotel stedet. Det 5-stjernede hotel ved Tivoli er blevet et synonym på luksus, og bag hotellets døre gemmer der sig en oase af elegance og ekstravagance.

Nimb Hotel blev oprindeligt opført i 1909 som en del af Tivoli, og man kan stadig se hotellets historie i dagens moderne luksus Værelserne på Nimb Hotel er en sand hyldest til dansk design og håndværk. Hver detalje er omhyggeligt udvalgt for at sikre gæsternes komfort og velvære, lige fra de luksuriøse senge og det bløde sengetøj til de elegante møbler og moderne faciliteter.

Hvis du er på udkig efter afslapning og velvære, tilbyder Nimb Hotel en eksklusiv spa, hvor du kan nyde en bred vifte af skønhedsbehandlinger, massage og wellness-oplevelser. Som hotelgæst kan du også benytte hotellets spa eller nyde den ikoniske rooftop-pool på toppen af hotellet med udsigt over Tivoli.

Hotel: Nimb Hotel
Adresse: Bernstorffsgade 5, 1577 København
Faciliteter: Rooftop-pool, spa, fitness, restaurant og bar

Se flere billeder og book en overnatning på hotellet her

Banner rejsekonkurrence
Book her knap
Nobis Copenhagen

Hotel Nobis – design-hotel i hjertet af København

Hvis du leder efter et stilfuldt hotel, hvor design er i fokus, har vi fundet det helt perfekte luksushotel i København for dig. Det moderne 5-stjernede Hotel Nobis inviterer dig ind i en verden af minimalistisk design og komfort. De rummelige værelser er hver især unikt indrettet i klassisk skandinavisk stil, hvilket er med til at skabe en atmosfære af ro og velvære.

Hotellets beliggenhed er også perfekt til at opleve byen. Hotel Nobis ligger lige ved populære attraktioner som Tivoli og Glyptoteket, og Hovedbanegården er lige ved siden af, så det er nemt at komme rundt.

Hotellet har en lækker spa-afdeling, hvor du kan komme helt ned i gear efter at have brugt hele dagen på at udforske København. Her finder du for eksempel en sauna, hamam og en dyb pool med isvand. Der er også fine træningsfaciliteter, som kan benyttes af alle gæster.

Hotel: Hotel Nobis
Adresse: Niels Brocks Gade 1, 1574 København
Faciliteter: Indendørs pool, træningsfaciliteter, restaurant, gratis wi-fi

Se flere billeder og book en overnatning på hotellet her

Book her knap
Axel luksushotel København spa

Axel Hotel – øko-hotel på Vesterbro i København

Det øko-venlige Axel Hotel ligger lige i hjertet af det livlige Vesterbro, tæt på Tivoli. Hotel Axel byder dig velkommen til en verden af afslapning og underspillet luksus. Hotellets indretninger kombinerer Bali-stil med skandinavisk minimalisme, og det er med til at skabe en oase af elegance og ro.

Hotellet har flere miljøcertificeringer, men det er ikke det eneste, der er grønt her. Du kan også slappe af i deres frodige jungle-lignende baggård, eller hoppe i jacuzzien og nyde udsigten ud over København fra toppen af deres grønne tagterrasse.

For livsnyderne er der også et afslappende spa med dampbad og sauna, koldt bad og jacuzzi, hvor du kan koble helt af fra hverdagen. Og så skal man endelig ikke snyde sig selv fra at prøve deres fantastiske morgenmad.

Hotel: Axel Hotel
Adresse: Colbjørnsensgade 14, 1652 København V
Faciliteter: Spa, restaurant, lækker morgenmad, gårdhave

Se flere billeder og book en overnatning på hotellet her

Book her knap
Coco Hotel - København

Coco Hotel på Vesterbro – luksushotel med fransk charme

Coco Hotel er det perfekte hjem, når du ikke er hjemme. Den stemningsfulde indretning og det venlige personale får dig til at føle dig velkommen med det samme, du træder ind på dette luksushotel på Vesterbro, i gå-afstand fra Tivoli.

Boutiquehotellets indretning er en blanding mellem minimalistisk skandinavisk design og ‘parisiske vintage vibes’. Det føles lidt som at blive transporet til kærlighedens by, når du træder ind i lobbyen.

Den følelse bliver kun forstærket af et besøg i hotellets hyggelige café, hvor du kan sætte tænderne i lækre croissanter og skylle dem ned med en varm kop kaffe, eller et godt glas vin.

Udover at være dygtige til indretning og mad, går folkene bag Coco Hotel også op i miljøet. Derfor kører det bæredygtige Coco Hotel på solenergi fra deres egen solpark, og hver gang du booker et ophold, planter hotellet et træ for at kompensere for deres CO2-udslip.

Hotel: Coco Hotel
Adresse: Vesterbrogade 41, 1620 København
Faciliteter: Restaurant, døgnåben reception, morgenmad, bil- og cykeludlejning

Se flere billeder og book en overnatning på hotellet her

Book her knap
Luksushoteller københavn Nyhavn 71 danmark rejser

71 Nyhavn Hotel

Hotel 71 Nyhavn ligger i hyggelige Nyhavn, og er et af de luksushoteller i København, der er indbegrebet af underspillet luksus. Hotellet ligger i et fredet pakhus, hvor man kan mærke historiens sus krydret med dansk design og eksklusivitet. Værelserne på 71 Nyhavn Hotel er en blanding af skandinavisk enkelhed og klassisk elegance.

Hotellets bygning tjente engang som lagerhus for de mange skibe, der lagde til i Nyhavn. I dag er bygningen smukt restaureret, og er indrettet, så det har bevaret sin oprindelige charme og karakter.

Beliggenheden fås heller ikke meget bedre. Du er i gå-afstand fra nogle af Københavns mest ikoniske seværdigheder som Amalienborg Slot, Den Lille Havfrue og Kongens Nytorv, og uanset om du er interesseret i kultur, shopping eller bare vil suge atmosfæren til dig, er alt inden for rækkevidde.

Hotel: 71 Nyhavn Hotel
Adresse: Nyhavn 71, 1051 København
Faciliteter: Restaurant, gratis morgenmad, parkeringsmulighed mod tillæg, døgnåben reception

Se flere billeder og book en overnatning på hotellet her

Book her knap

Rigtig god tur til de bedste luksushoteller i Danmarks hovedstad København!

Her er 10 af de bedste luksushoteller i København

Vidste du: Her er 7 af de bedste lokale madmarkeder i Danmark

7: Grønt Marked i København
6: Økomarked i Randers
Få nummer 1-5 med det samme ved at skrive dig op til nyhedsbrevet, og kig i velkomstmailen:

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Om forfatteren

Anna Christensen

Tilføj kommentar

Kommentér her

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.

Inspiration

Rejsetilbud

Facebook coverbillede rejsetilbud rejser

Få de bedste rejsetips her

Nyhedsbrevet sendes ud flere gange om måneden. Se vores datapolitik her.